Вітаю Вас Гість | RSS
Неділя
19.05.2024, 21:12

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Архів матеріалів

20 січня 2018 року в Калинівському філіалі Васильківського районного Центру дитячої та юнацької творчості вдбулася традиційна районна виставка дитячої творчості "Наша творчість - Васильківщині рідній!", яка проводилася в рамках Всеукраїнських виставок: "Наш пошук і творчість тобі, Україно!", робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, "Знай і люби свій рідний край". 
У виставці взяли участь вихованці ЦДЮТ, учні закладів загальної середньої освіти Васильківщини, які представили більше 300 робіт, виконаних в різних техніках декоративно-вжиткового мистецтва, технічного моделювання та конструювання. 
Вражало розмаїття сувенірної пр ... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: name | Дата: 23.01.2018 | Коментарі (0)

У Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ відбулася виставка дитячих робіт, присвячена Дню соборності України та Шевченківським дням. Вона проводилась в рамках Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». 
На виставці були представлені творчі роботи з декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва учнів закладів загальної середньої освіти Васильківщини та вихованців ЦДЮТ. 
Журі підвело підсумки та визначило переможців, роботи яких рекомендовані до участі в обласній виставці «Об’єднаймося ж, брати мої!», урочисте відкриття якої відбудеться в День соборності України в місті Біла Церква.
Вітаємо Луценко Діану, Плоденко Катерину, Белю Олександру, Дворник Ірину & ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: name | Дата: 19.01.2018 | Коментарі (0)

Звертаємо вашу увагу на ряд конкурсів та виставок, що заплановані та будуть проводитись в кінці січня – на початку лютого 2018 року:

1. Районна виставка дитячої творчості «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» – 20 січня 2018 року, місце проведення – Калинівський філіал ЦДЮТ. ... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: name | Дата: 15.01.2018 | Коментарі (0)

У передсвяткові дні у Центрі творчості дітей та юнацтва Київщини була відкрита обласна виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва «Скарби рідного краю» та підбиті її підсумки. 
Серед переможців є і учні закладів загальної середньої освіти Васильківського району та вихованці Васильківського районного ЦДЮТ: 
І місце посіли Медушевський Юрій та Манвелян Соня, вихованці Васильківського районного ЦДЮТ за роботу «Красень півник для курочок щодня воду возить» (соломоплетіння); 
ІІ місце - Горлова Олександра, учениця Устимівської ЗОШ І-ІІІ ст. Васильківського району за роботу «Святкове мереживо» (бісероплетіння);
ІІІ місце -Момот Олександра, учениця Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст № 2 Васильківського району з ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: name | Дата: 13.01.2018 | Коментарі (0)

Цікаві, змістовні, наповнені життєдайною енергетикою новорічно-різдвяних свят зимові канікули школярів Васильківщини наближаються до фінішу.

Протягом десятиліть у вихованців Васильківського районного ЦДЮТ склалися певні традиції проведення коляди або святок — дванадцяти днів, що починаються після Різдва. Адже сьогодні, коли ми прагнемо спрямувати виховання підростаючого покоління в русло історичних і духовних цінностей українського народу, оживити дитячі душі свяченою водою національних традицій, новорічно-різдвяні свята і обряди мають відіграти в цьому особливо важливу роль.

7- 8 січня 2018 року вихованці творчих об’єдн ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: name | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

Цілий день 5 січня 2018 року для вихованців Васильківського районного ЦДЮТ був наповнений цікавими зустрічами, новорічними розвагами біля ялинки, заняттями в творчих об’єднаннях. 
В Калинівському філіалі ЦДЮТ вихованці хореографічної студії “Лілея”( керівник Попович І.А.) та вокальної студії “Росинка” (керівник Ступинець І.О.) підготували та провели для гуртківців молодшої вікової групи ранок “Новорічний бал Попелюшки”. Діти в захопленні поринули в чарівний світ казкових героїв, разом з ними подорожували, розважалися, брали участь у масових іграх та хороводах.
Вихованці гуртків художньо-естетичного напрямку разом з учнями ОНЗ Гребінківський НВК запросили на новорічне свято “В гості до Діда Мороза” ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: name | Дата: 05.01.2018 | Коментарі (0)

Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків.
Ось і сьогодні вихованці Васильківського районного ЦДЮТ подарували свято «Новорічні пригоди казкових героїв» для маленьких жителів смт Гребінок. 
На центральній площі селища, біля новорічної ялинки, зібралися сотні дітей: дошкільнята, учні молодших класів, підлітки, і, навіть, старшокласники. А також – батьки, дідусі та бабусі дітвори. 
Всі з нетерпінням чекали казкового дива. Лунала музика, святкові пісні, один за одним з новорічними вітаннями з’являлися казкові герої: Артемон і Мальвіна, Пеппі Довгапанчоха, Червона Шапочк ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: name | Дата: 04.01.2018 | Коментарі (0)

У вихованців Васильківського районного ЦДЮТ – чудовий настрій, адже під час новорічних дитячих ранків вони отримали неймовірний творчий запал, прагнення творити чудеса власними руками. 
А дитячі новорічні ранки для різних категорій дітей наші вихованці проводили з 26 грудня 2017 року по 3 січня 2018 року. Це були: благодійні свята для дітей з обмеженими можливостями, казкові новорічні подорожі для своїх ровесників – учнів ОНЗ Гребінківський НВК, Калинівських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та № 2, святкові новорічні дійства для шефів ПАТ «Гребінківський машинобудівний завод» та для гуртківців ЦДЮТ.
2 і 3 січня 2018 року вихованці гуртків художньо-естетичного напрямку взяли участь у майстер-класах: «Казкова ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: name | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

26 грудня 2017 року в оновленій, щойно відремонтованій, святково оформленій актовій залі Калинівського філіалу районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося традиційне свято обдарованих дітей «Різдвяна зіронька Васильківщини». 
100 учасників святкового дійства – переможці та призери всеукраїнських, обласних та районних експедицій, виставок, змагань, інтелектуальних ігор зібралися для підведення підсумків участі у творчих конкурсах, що проводились у першому півріччі 2017/2018 навчального року. А ще – щоб почути прекрасні виступи та привітати переможців районного конкурсу виконавців української сучасної естрадної пісні «Калиновий дзвін».
На свято завітали почесні гості: голова ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: name | Дата: 26.12.2017 | Коментарі (0)

З початком зими починаються веселі зимові свята та розваги. Перше свято, якого діти чекають з нетерпінням це день Святого Миколая.
Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята вони пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх в поштову скриньку, або кладуть на вікно. 
Тож в цей день вихованці дитячого народознавчо-фольклорного клубу «Джерельце» Васильківського районного ЦДЮТ підготували та провели святково-обрядове дійство для дітей молодшого шкільного віку «Іде святий Миколай...». Більше 200 вихованців ЦДЮТ, маленьких жителів смт Гребінок завітали на свято, адже там на них чекали подарунки, веселі конкурси та розваги. На святі були присутні і особливі гості: ді ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: name | Дата: 20.12.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 52 53 »
Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz