Вітаю Вас Гість | RSS
Четвер
28.03.2024, 19:11

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Cтартував районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
15:42
Cтартував районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

12 квітня 2016 року у Васильківському районному центрі дитячої та юнацької творчості стартував І етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та одночасно відбулося спільне засідання комісій з питань освіти, культури, дозвілля, спорту та здорового способу життя районної ради «АШКо» дітей Васильківщини. До учасників з привітальним словом звернулася директор центру творчості Шевченко Лідія Василівна, яка побажала учасникам бути патріотами та цінувати козацькі традиції.

З відеозвітом про участь делегації районної ради «АШКо» дітей Васильківщини у обласному зборі лідерів учнівського самоврядування у м. Фастів виступили голова ради дітей Долотцев Олександр та заступник голови комісії з питань партнерства, міжнародних відносин та захисту прав дітей Ковтунович Оксана. Методист ЦДЮТ, координатор районної ради дітей Красніков Віталій Костянтинович виніс на обговорення зміни до Статуту обласної ради дітей Київщини.

  

Після цього учасники приступили до реалізації гри «Сокіл» («Джура»). Всі команди, а їх в цьому році 30, приступили до захисту «Доброго діла», під якого представник команди за 30 секунд розповів про реалізацію доброї справи у школі, а журі конкурсу оцінюватимуть здані ними матеріали. Для того, щоб трішки відпочити президент учнівської республіки Погребіського НВК, голова організаційного комітету районної ради дітей Моторна Тетяна провела ранкову зарядку «День у школі», а представники учнівського самоврядування Гребінківської гімназії продемонстрували і залучили учасників до невеличкої «перерви». Після цього учасники мали змогу позмагатися на звання кращих знавців історії козацтва та історії Збройних Сил України у грі «Відун». Крім того, у холі ЦДЮТ можна було ознайомитися з газетами органів учнівського самоврядування, які присвячені реалізації національно-патріотичного виховання та організації і підготовці до гри «Сокіл» («Джура»).

 

 

 

З результатами виступів команд можна буде ознайомитися на сайті РЦДЮТ найближчим часом.

Наступний етап гри відбудеться 6 травня 2016 року в селищі Гребінки. Бажаємо успіхів!  

Переглядів: 551 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz