Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
29.03.2024, 16:13

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 28 » Діти-лідери Васильківщини - учасники весняного збору лідерів органів учнівського самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини
12:07
Діти-лідери Васильківщини - учасники весняного збору лідерів органів учнівського самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини

З 26 по 28 березня 2018 року голова районної ради "АШкО" дітей Васильківщини, голова Гімназійного братства Гребінківської гімназії Шаріпова Ольга, голова організаційного комітету районної ради дітей, голова учнівського парламенту Погребівської філії ОНЗ Путрівський НВК Моторна Тетяна та координатор районної ради "АШкО" дітей Васильківщини Красніков Віталій Костянтинович взяли участь у обласному зборі лідерів учнівського самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини, що відбувся на базі КЗ КОР "Володарська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів - центр реабілітації". 
Делегати Васильківського району, як завжди, є активними учасниками заходів, що проводяться в Обласній раді дітей Київщини. Так. Моторна Тетяна представила учасникам збору результати реалізації районного профорієнтаційного проекту учнівської молоді "ПрофіFest - обираємо майбутнє разом", а Шаріпова Ольга балатувалася на голову Обласної ради дітей Київщини та за підсумками голосування, із семи кандидатів, отримала третій результат і стала другим заступником голови ОРДК. 

 

 

Крім виступів та голосувань, ми мали змогу дізнатися про цікаві та різноманітні проекти молодіжного комітету U-Report, Української академії лідерства,Всеукраїнського фонду "Серця до серця" та Всеукраїнської організації "Let's do it, Ukraine". 
Інформативною та активною частиною збору стали різноманітні тренінги та майстер-класи, що включали різні напрямки діяльності успішних лідерів. А вечірні програми - це просто СУПЕР!!! Це краще побачити. 
По закінченню збору, в рамках реалізації обласного профорієнтаційного проекту "Відкриваємо успішні підприємства Київщини" відвідали ТОВ "Фармацевтичний завод "БІОФАРМА" у м. Біла Церква, де ознайомилися з сучасними технологіями виробництва лікарських препаратів. 

 

Переглядів: 391 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz