Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.2024, 14:16

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Серпень » 8 » І позмагаються, і відпочинуть!!!
16:38
І позмагаються, і відпочинуть!!!

Рій «Молода Січ» Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ст. Васильківського району та водночас вихованці гуртків «Лідер-клуб» та «Спортивний туризм» Васильківського районного центру дитячої та юнацької творчості 6 серпня 2016 року прибули  до ДП «УДЦ «Молода гвардія» для участі у Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), щоб достойно та гідно представити Київську область та Васильківський район. Також рій має змогу відпочити і поринути у вир справжній емоцій тематичної табірної зміни «Ми – українці».

Даній поїздці передувала кропітка робота не тільки рою та його керівника Шевченко Катерини Григорівни, а й інших небайдужих людей, які вболівають за розвиток і піднесення патріотичного духу юного покоління нашої неньки – України.

Департаментом освіти і науки Київськоїобласної державної адміністрації та КЗ КОР “Центр творчості дітей та юнацтва Київщини” забезпечено загальну координацію підготовки рою до змагань, збір та оформлення необхідної документації, а також профінансовано доїзд учасників до місця проведення ІІІ етапу гри “Джура”.

За 2 дні до старту гри рій «Молода Січ» відвідав голова Васильківської районної державної адміністрації Одинець Владислав Іванович. Він завітав на тренувальні заняття, оцінив рівень стройової підготовки учнів, наголосив на важливості національно-патріотичного виховання і тієї справи, якою займаються діти та допоміг придбати взуття (берці) для конкурсу «Впоряд» (стройова підготовка). Ми щиро вдячні Владиславу Івановичу за допомогу.

 

Не залишилася осторонь підготовки рою і начальник відділу освіти Васильківської райдержадміністрації Гейко Ірина Миколаївна, адже коли постало питання про оплату путівок для дітей, вона звернулася до керівників підприємств та організацій Васильківщини з проханням профінансувати поїздку і вони пішли назустріч.

Щиро дякуємо Ірині Миколаївні та нашим спонсорам, які виділили кошти для організації поїздки та придбання необхідного спорядження для змагань учасникам рою «Молода Січ» у Всеукраїнському фіналі гри, а саме: Качуровському Олександру Вацлавовичу – директору МПП «ВПК», Смілян Оксані Олександрівні – директору ПП «Енергія сервіс», Годині Максиму – директору «Еталон-інвест», Поповичу Андрію Михайловичу – директору ТОВ «Інвесттеплоцентр», Данилову Олегу Георгійовичу – директору ТОВ «УкрОпт «Майстер-енерго», Спатару Петру Миколайовичу –директору ТОВ «Нова ера – енергетична група», Полесі Миколі Михайловичу – директору ТДВ «Пересувна механізована колона № 19», Метельському Володимиру Володимировичу – директору ТОВ «САВХОЗ» (с.Ксаверівка).

Табірна зміна та змагання триватимуть з 6 до 26 серпня. Програмою заходу крім обов’язкових видів змагань гри «Джура» для учасників передбачено цікаве дозвілля, а саме: пізнавальні та інтелектуальні ігри, етнодискотеки, перегляди документальних фільмів, виховні години, національно-патріотичні вишколи та майстер-класи, оздоровчо-спортивна діяльність, екскурсії до музеїв тощо.

Тож тримаємо кулачки за рій «Молода Січ» та бажаємо їм отримати перемогу та гарно відпочити.

Переглядів: 576 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz