Вітаю Вас Гість | RSS
Вівторок
19.03.2024, 13:43

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 10 » Обласний семінар-практикум «Технології військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами козацько-лицарської педагогіки»
15:36
Обласний семінар-практикум «Технології військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами козацько-лицарської педагогіки»

10 листопада 2016 року на базі Васильківського районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся обласний семінар-практикум «Технології військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами козацько-лицарської педагогіки». Учасниками заходу стали 55 осіб: організатори дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в районах та містах Київської області, виховники роїв, керівники гуртків козацько-лицарського виховання, працівники районного методичного кабінету та місцевого позашкільного закладу.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася завідуюча районним методичним кабінетом Андрикевич Ірина Валеріївна.

Завідувач відділу спортивного туризму і краєзнавства КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Личак Ірина Сергіївна окреслила перспективи розвитку регіональної системи військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді на Київщині, підкресливши, що з року в рік збільшується кількість вихованців гуртків вказаного напряму, зокрема козацько-лицарського спрямування. У своєму виступі вона доповіла про переваги та недоліки проведення ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у червні 2016 року. Зазначила, що на цьому заході учасниками були 35 роїв – представників регіонів Київщини та рій з Донецької області, розповіла присутнім про підготовку ІІ етапу у 2017 році.

Шевченко Лідія Василівна, директор Васильківського районного Центру дитячої та юнацької творчості поділилася з присутніми досвідом роботи щодо організації І районного етапу гри у Васильківському районі, визначивши етапи підготовки та проведення заходу.

Під час  доповіді керівника гуртка «Юний патріот» Броварського районного центру патріотичного виховання учнівської молоді  Білановського Ігоря Володимировича «Організація роботи козацької старшини під час проведення гри «Джура» прозвучала пропозиція щодо впровадження такого досвіду роботи під час проведення районних та обласного етапів гри.

Носач Ольга Всеволодівна, керівник гуртка «Джура» Васильківського районного Центру дитячої та юнацької творчості та Гайко Наталія Сергіївна ,директор Обухівського районного Центру дитячої та юнацької творчості розповіли учасникам семінару про технологію підготовки і проведення одного з найцікавіших конкурсів – «Теренової гри», зазначивши можливості її проведення у регіонах.

 

У практичному блоці семінару виховник рою «Молода Січ» Ксаверівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Васильківського району Шевченко Катерина Григорівна розповіла учасникам семінару про організаційно-методичні механізми підготовки команди до участі у всіх етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та провела за допомогою членів рою майстер-класи з окремих видів конкурсів та змагань: стройового впоряду та творчого завдання, конкурсів «Добре діло» і «Ватра».

 

На завершення семінару педагогам було запропоновано взяти участь у круглому толі, на якому обговорювалися питання партнерської взаємодії навчальних закладів та державних установ і громадських організацій, регіональні аспекти проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Всі учасники семінару змогли  внести свої пропозиції щодо проведення етапів гри.

Переглядів: 507 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz