Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.2024, 22:16

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Обласний збір лідерів учнівського самоврядування
18:42
Обласний збір лідерів учнівського самоврядування

10 жовтня 2015 року в Хотівському НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія" Києво-Святошинського району відбувся обласний збір лідерів органів самоврядування дітей та учнівської. В зборі прийняла участь і делегація Васильківського району, який представляли Петровська Катерина, президент козацько-президентської республіки "Лідер" Великовільшанського НВК, Ковтунович Оксана, голова учнівської організації "Нове покоління" Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ст. та координатор районної ради дітей Васильківщини "АШКо", методист ЦДЮТ Красніков Віталій Костянтинович. 

Обласний збір розпочався патріотичною акцією "Рушник єдності" у формі флешмобу, де лідери, за допомогою рушників, символічно об`єднали схід і захід, північ і південь України, а також внесено до зали державний прапор України довжиною 24 м,, що символізує незалежність України. Захід відзначився високим рівнем патріотизму та активності його учасників. Після флешмобу лідери зібралися в актовому залі, де їх чекала спільна та плідна робота. 

 

Свій вклад у проведення обласного збору лідерів внесли і наші представники. Для згуртування та знайомства учасників один з одним Красніков Віталій Костянтинович, методист ЦДЮТ, координатор районної ради дітей Васильківщини "АШКо" провів тренінгове заняття "Подорож у світ самоврядування". Також, директор КЗ КОР "ЦДЮТК" Нестерук Т.В. нагородила грамотами за ІІ місце у конкурсі на кращий суспільнозначущий проект учнівського самоврядування у номінації "Правова освіта у культура учнівської молоді" Краснікова В.К. та за ІІІ місце у цьомуж конкурсі - Шевченко К.Г,, керівника гуртка "Лідер-клуб" РЦДЮТ.

На завершення лідери заспівали фінальну пісню "Старі фотографії" та зробили фотографії на пам`ять. Тож щиро дякуємо організаторам за приємно проведений час та отримання нових цікавих ідей.

 

Але робота нашої делегації на цьому не завершується, адже наприкінці жовтня 2015 року вони візьмуть участь у Всеукраїнському зборі лідерів учнівського самоврядування. Тож продовжуємо працювати, адже попереду вибори голови районної ради дітей Васильківщини та багато цікавих справ... 

Висловлюємо щиру подяку начальнику відділу освіти Васильківської райдержадміністрації Гейко Ірині Миколаївні та директору ЦДЮТ Шевченко Лідії Василівни за сприяння участі делагації у обласному зборі.  

Переглядів: 637 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz