Вітаю Вас Гість | RSS
Субота
20.04.2024, 12:02

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 1 » Повір у себе, щоб жила надія!
19:12
Повір у себе, щоб жила надія!

1 грудня 2017 року колектив вихованців та педагогів Васильківського районного ЦДЮТ разом з центром соціальних служб та відділом освіти Васильківської райдержадміністрації провели традиційний районний фестиваль для дітей з обмеженими можливостями.
В творчих об’єднаннях ЦДЮТ їх - 16. Допитливі, наполегливі - вони постійно потребують до себе особливої уваги , а ще - їх об’єднує дорослий вираз дитячих оченят і мовчазне запитання в них: «Правда, я ж такий як усі?». І- наполегливе ствердження: «Я хочу бути таким, як усі!».
Для вихованців ЦДЮТ та їх ровесників з населених пунктів Васильківщини і відбулося це святкове дійство – фестиваль дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе».
Актову залу і сцену прикрашали дитячі малюнки на тему «Моя мрія» та вироби вихованців позашкільного закладу.
Ведуча фестивалю – Кузьменко Людмила Михайлівна розпочала свято з відео презентації про всесвітньо відомих людей нашої епохи: Леонардо да Вінчі, Гомера, Альберта Енштейна, Людвіга Ван Бетховена, Ісаака Ньютона, Уолта Діснея, які мали серйозні фізичні відхилення, але це не завадило їм стати геніальними.
Разом з вихованцями клубу «Джерельце» учасники фестивалю зібрали оберіг добра і надії «Щасливе майбутнє».
Свою майстерність дарували гостям та учасникам свята хореографічні колективи ЦДЮТ «Феєрія» та «Ромашка», вокальний ансамбль та солісти-виконавці. 
Діти – учасники фестивалю мали можливість проявити свої художні здібності під час майстер-класів по виготовленню сувеніру «Дерево бажань», який провели керівники гуртків Головата Н.А., Гашенко О.П., Нікончук С.Л., Балюк С.П., Короченко О.В.

Вихованці студії образотворчого мистецтва (керівник Круглик С.В.) запропонували боді арт для всіх бажаючих.
Гостей та учасників фестивалю вітали: перший заступник голови райдержадміністрації Червенко Є.М., заступник голови Васильківської районної ради Сергов О.С. , селищний голова Збаращенко Н.С., благословив дітей та їх батьків настоятель місцевого храму отець Парфеній.
А далі – на учасників фестивалю чекали солодкий стіл та подарунки. Свято пройшло в теплій атмосфері добра, дружби, взаємопідтримки.
Колектив ЦДЮТ щиро дякує райдержадміністрації, районній раді, керівникам органів місцевого самоврядування за сприяння у підготовці та проведенні фестивалю. А також, дирекції ОНЗ Гребінківський НВК за надану можливість провести фестивалю в актовій залі навчального закладу.

Більше фото за посилання. 

Переглядів: 365 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz