Вітаю Вас Гість | RSS
Середа
24.04.2024, 01:26

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 22 » Позашкілля — це особлива країна, в якій народжуються та плекаються таланти!
15:42
Позашкілля — це особлива країна, в якій народжуються та плекаються таланти!

31 травня 2018 року закінчився навчальний рік у творчих об’єднаннях позашкільних закладів. Колектив Васильківського районного ЦДЮТ підвів підсумки своєї творчої діяльності по впровадженню інноваційних технологій, інтерактивних форм роботи, теорії життєтворчості в навчально-виховний процес закладу.

На 1 червня 2018 року контингент гуртківців ЦДЮТ налічував 2278 вихованців, що становить 33% від загальної кількості учнів району. Діапазон напрямків творчих об’єднань ЦДЮТ охоплював усі сфери сучасного життя. Працювали відділи: науково-технічний, художньо-естетичний, еколого-натуралістичний, туристсько-краєзнавчий, гуманітарний, дослідницько-експериментальний, соціально-реабілітаційний, військово-патріотичний. Гуртковою роботою були охоплені діти з 23 населених пунктів Васильківського району. Крім цього в закладах загальної середньої освіти за рахунок державної субвенції працювали шкільні гуртки, в яких навчалися 1056 школярів.

Результатом творчої співпраці педагогів ЦДЮТ, їх вихованців, вчителів та учнів навчальних закладів Васильківщини у 2017/ 2018 н.р. стали високі досягнення дітей у всеукраїнських, обласних та районних масових заходах.

Від голови облдержадміністрації Горгана О.Л. нагороду та подарунок отримав Карачун Юрій, вихованець ЦДЮТ(керівник Красніков К.П.), учень Тростинського НВК, який протягом навчального року чотири рази ставав призером всеукраїнських заходів еколого-натуралістичного спрямування.

 

На обласному святі “Таланти твої, Київщино!” в місті Бровари відзнаки та цінні подарунки від департаменту освіти Київської облдержадміністрації та КЗ КОР ЦТДЮК отримали вихованці гуртків: “Юний дослідник”( керівник Красніков К.П.) та “ Лідер-клуб” (керівник Шевченко К.Г.), як багаторазові призери та переможці обласних та всеукраїнських заходів.

 

Призером всеукраїнського поетичного конкурсу “Зерна доброти” стала Загоруйко Ярославна, вихованка літературної студії ЦДЮТ (керівник Андрієнко Т.С.). У фінал Всеукраїнського гуманітарного конкурсу “Космічні фантазії” вийшла Кушніренко Аліна, учениця ОНЗ Гребінківський НВК (керівник Кушніренко О.В.) . Дитячий духовий оркестр ЦДЮТ на базі Мар’янівського НВК (керівник Лопатюк Ю.В.) став призером (ІІ місце) Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів “Армія — дітям” .

 

Павлов Максим, учень ОНЗ Путрівський НВК (керівник Дідук Т.Ф.) та Іванченко Андрій, учень Погребівської філії ОНЗ Путрівський НВК (керівник Красніков В.К.) стали призерами Всеукраїнського конкурсу “Юний дослідник”.

На обласному етапі Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків “Я маю право” відзначені Крічко Анна (І місце) та Овдієнко Олександра (ІІІ місце) (керівник Круглик С.В.) учениці ОНЗ Гребінківський НВК.

 

Протягом 2017/2018 навчального року діти Васильківщини взяли участь в 55 обласних позашкільних заходах, де вибороли: І місць-21, ІІ місць - 22, ІІІ місць -21 та отримали 6 подяк за участь в них.

Колектив та вихованці ЦДЮТ підготували та провели 40 районних масових заходів для учнівської молоді, які в більшості своїй мали національно-патріотичне та військово-патріотичне спрямування.

Переможці та призери всеукраїнських, обласних заходів та діти, які отримали І місця на районних конкурсах та змаганнях були відзначені нагородами — грамотами, медалями, кубками на святкових заходах “Різдвяна зіронька Васильківщини” та “Таланти Васильківщини-2018”.

Особлива увага у 2017/2018 навчальному році була приділена розвитку дитячого лідерського руху. Активно працювала районна рада дітей Васильківщини, яка в цьому році відзначила своє перше 10-ліття на лідерському балі, що відбувся в Калинівському філіалі ЦДЮТ. Голова районної ради дітей Васильківщини Шаріпова Ольга, учениця Гребінківської гімназії виборола право бути заступником обласної ради дітей Київщини.

 

Колектив Васильківського районного ЦДЮТ щиро дякує відділу освіти Васильківської райдержадміністрації та всім небайдужим, хто докладає зусиль до розвитку позашкілля Васильківщини.

Особливі слова вдячності голові Васильківської райдержадміністрації Владиславу Івановичу Одинцю, голові районної ради Наталії Олександрівні Баласинович , селищним головам: Калинівки Юлії Олексіївні Олексенко та Гребінок Наталії Сергіївні Збаращенко за постійну підтримку ЦДЮТ та сприяння в створенні території творчості для дітей Васильківщини.

 

Переглядів: 471 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz