Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
29.03.2024, 16:51

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 21 » Про свою роботу звітували юні дослідники Васильківщини
11:59
Про свою роботу звітували юні дослідники Васильківщини

В Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ відбувся районний етап Всеукраїнського конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».
Свої напрацювання представили 16 юних дослідників закладів загальної середньої освіти та ЦДЮТ віком 9-11 років. Конкурс проходив за 5 номінаціями: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Народознавство, краєзнавство», «Охорона здоров’я». 
У номінації «Тваринний світ» переможцем став Чорний Лев, учень Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 з роботою «Умови утримання в домашніх умовах гігантських равликів сімейства Achatinidae» (керівник Атаманенко Г.О.). В номінації «Народознавство, краєзнавство» кращі роботи представили вихованці ЦДЮТ Шавлов Богдан та Гольопа Ярослав, які дослідили обряд проводів на солдатську службу з давніх часів до наших днів (керівник Шевченко К.Г.) та група учнів Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Каленський Олександр, П`ятківська Діана, Мартинюк Нікіта та Сосновий Ярослав (керівник Опанасенко Н.А.), які поділилися своїми дослідженнями про ляльку-мотанку. В номінації «Охорона здоров’я» перемогу здобули Осаулюк Павло, учень ОНЗ Путрівський НВК з роботою «Вакцинація в боротьбі з інфекційними захворюваннями» (керівник Борканин Л.П.) та Іванченко Андрій і Таджан Джарі Ілія, учні Погребівської філії ОНЗ Путрівський НВК, які підготували роботи відповідно «Користь і шкода газованих напоїв» та «Вплив жувальної гумки на організм людини» (керівник Красніков В.К.). Цікаве дослідження «Вплив магнітного поля на ріст та розвиток злакових культур» представив вихованець ЦДЮТ Ілинич Назарій, за яке він отримав перше місце в номінації «Рослини навколо нас» (керівник Красніков К.П.). Учениця Погребівської філії ОНЗ Путрівський НВК Дерлеменко Анастасія стала переможцем в номінації «Я і природа» з цікавим екологічним дослідженням «Біоіндикація забрудненого повітря за станом вегетативних органів сосни звичайної» (керівник Красніков В.К.). 

 

 

Переможці та призери конкурсу нагороджені грамотами відділу освіти Васильківської РДА та районного ЦДЮТ. Кращі дослідницькі роботи рекомендовані до участі в обласному етапі конкурсу.

Переглядів: 687 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz