Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
29.03.2024, 04:21

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Квітень » 26 » Районна рада «АШКо» дітей Васильківщини: підсумки роботи та плани на майбутнє
13:10
Районна рада «АШКо» дітей Васильківщини: підсумки роботи та плани на майбутнє

25 квітня 2017 року в Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ відбулося засідання ради лідерів районної ради «АШКо» дітей Васильківщини.

З вітальним словом до лідерів звернулася директор Васильківського районного ЦДЮТ Шевченко Л.В., яка привітала з успішним завершення навчального року та побажала творчого натхнення та ще більше нових ідей на новий навчальний рік.

Методист ЦДЮТ, координатор районної ради дітей Васильківщини Красніков В.К. підвів підсумки акції по збору коштів для придбання обладнання для хворих дітей, організованою Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серце». Під час даної акції органами учнівського самоврядування навчальних закладів було зібрано та перераховано 9687 грн 35 коп.

Зі звітом про роботу районної ради «АШКо» дітей Васильківщини виступив її голова Долотцев Олександр. У своєму звіті, він зазначив, що 2016/2017 навчальний рік по праву можна назвати – роком Комісій в дії. Адже саме цього року відбулися виїзні засідання комісій районної ради «АШКо» дітей Васильківщини.

Протягом 2016/2017 навчального року районною радою дітей було проведено: у вересні – ІІ сесію районної ради «АШКо» дітей Васильківщини; у жовтні – засідання комісії з питань освіти на базі Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів; у грудні – засідання комісії партнерства, міжнародних відносин та захисту прав дітей на базі Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів; у січні – засідання прес-центру на базі Здорівського НВК; у лютому – засідання комісії екології та духовного розвитку на базі Мар’янівського НВК.

Дійсно робота районної ради «АШКо» дітей Васильківщини була цікавою, продуктивною та носила практичний характер. Саме практична робота є основою формування потужної лідерської зміни.

Районна рада «АШКо» дітей Васильківщини є активним учасником обласної ради дітей Київщини. Адже в цьому навчальному році делегації, які представляли раду, дійсно заявили про себе як про активних та комунікабельних лідерів. У грудні 2016 року в Київській обласній раді та Київській обласній державній адміністрації за участі голови КОДА Горгана Олександра Любомировича та голови КОР Старикової Ганни Віталіївни відбулося стажування дітей-лідерів у рамках проведення Дня учнівського та студентського самоврядування «Самоврядування – крок до державотворення». Васильківщину представляли – Долотцев Олександр та Моторна Тетяна.

У березні 2017 року в Київському палаці дітей та юнацтва відбувся обласний збір лідерів учнівського самоврядування. Делегатами від Васильківщини – Ковтунович Оксана та Моторна Тетяна. Наприкінці березня 2017 року Долотцев Олександр, голова районної ради «АШКо» дітей Васильківщини взяв участь у обласному профорієнтаційному заході на базі Національного університету біоресурсів та природокористування, де було підписано меморандум про співпрацю між обласною радою дітей Київщини та студентською радою даного університету.

У квітні 2017 року Чумак Еліна, учениця Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шевченко Катерина Григорівна взяли участь у зустрічі лідерів органів учнівського самоврядування Київської області з представниками організації GlobalLedership(США).

Робота районної ради дітей Васильківщини реалізовувалася через проектну діяльність. Саме з цією метою комісією з питань освіти було оголошено про старт довгострокового профорієнтаційного проекту «ПрофіFest: обираємо майбутнє зараз», який передбачає реалізацію 3 етапів.

Наприкінці засідання рада лідерів схвалила звіт голови районної ради «АШКо» дітей Васильківщини про роботу ради за 2016/2017 навчальний рік та рекомендувала на черговій сесії визнати роботу районної ради дітей на достатньому рівні.

У 2017/2018 навчальному році районна рада «АШКо» дітей Васильківщини відзначає своє десятиріччя. Тому рік наступний буде сповнений нових ідей та сподівань.

Переглядів: 578 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz