Вітаю Вас Гість | RSS
Субота
27.04.2024, 02:51

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Січень » 31 » Шкільний прес-центр як важлива складова інформаційного простору навчального закладу
13:51
Шкільний прес-центр як важлива складова інформаційного простору навчального закладу

31 січня 2017 року гостинно відчинив свої двері Здорівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Васильківського району, де зібрав педагогів-організаторів, координаторів та голів комісій з питань преси та інформацій органів учнівського самоврядування.

Учасники засідання вшанували хвилиною мовчання захисників України, що поклали своє життя 30 січня 2017 року, захищаючи Авдіївську промзону.  

За давньою українською традицією гостей зустрічають хлібом-сіллю. А учасники семінару зустріли гостю Ібрагімову Д.Х. запашним українським короваєм.

Гостями засідання були: Шевченко Л.В., директор Васильківського районного центру дитячої та юнацької творчості, Поліщук Є.В., методист районного методичного кабінету відділу освіти Васильківської райдержадміністрації, Ібрагімова Д.Х., генеральний директор громадського дитячого інтернет-телебачення та радіо «Веселка-TV», Красніков В.К., методист Васильківського районного ЦДЮТ, координатор районної ради «АШКо» дітей Васильківщини».

З привітальними словами до учасників семінару звернулися Шевченко Лідія Василівна, директор Васильківського районного центру дитячої та юнацької творчості та Поліщук Євгенія Володимирівна, методист районного методичного кабінету відділу освіти Васильківської райдержадміністрації, які побажали всім присутнім творчого натхнення та успішної роботи. Директор Здорівського НВК Петрик Григорій Степанович презентував свою книгу «Здорівка» та коротко розповів про історію села та НВК.

Каденко Наталія Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи, Петрик Тетяна Григорівна, педагог-організатор, Здорівського НВК разом із комісією преси та інформації президентської республіки «Наша шкільна країна» в цікавій формі презентували діяльність медіахолдингу «Новий простір», до складу якого входить шкільна газета «Шкільний день», шкільне радіо «Хвилинка», шкільне телебачення «Студія ХХІ століття». Саме  проект «Шкільне телебачення «Студія ХХІ століття» в 2016 році зайняв ІІ місце на обласному конкурсі на кращий суспільнозначущий проект органів учнівського самоврядування.

 

Під час круглого столу «Створення інформаційного простору навчального закладу: проблеми та перспективи» Ібрагімова Діна Хасановна, генеральний директор громадського дитячого інтернет-телебачення та радіо «Веселка-TV» розповіла педагогам-координаторам про основні етапи та шляхи створення якісного шкільного телебачення та радіо. Красніковим Віталієм Костянтиновичем було піднято питання створення шкільної газети, як дієвого засобу інформування про діяльність навчального закладу. Поліщук Євгенія Володимирівна підняла питання діяльності шкільних веб-сайтів.

 

Голови та заступники комісій з питань преси та інформації мали змогу відвідати майстер-класи «Шкільна газета – крок до демократії» та «Шкільне радіо та телебачення – школа навчання проектної діяльності з використання інформаційних технологій», де Катімон Юлія, редактор газети «Шкільний день» та Коленко Христина, головний редактор шкільного радіо «Хвилинка» Здорівського НВК поділилися досвідом та практично навчили учасників основних навичок роботи з газетою та телебаченням. Також, Красніковим Віталієм Костянтиновичем проведено круглий стіл для дітей-лідерів «Створення районного засобу масової інформації: проблеми та шляхи їх вирішення».

 

 

За підсумками роботи семінару було прийнято відповідні рекомендації та рішення.

Дякуємо учнівському та педагогічному колективу Здорівського НВК за теплий прийом та отримані корисні знання. Районна рада «АШКо» дітей Васильківщини продовжує працювати далі.

 

Переглядів: 508 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz