Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.2024, 14:15

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 14 » Тиждень солдатської мужності та слави
10:50
Тиждень солдатської мужності та слави

На Васильківщині завершився тиждень солдатської мужності та слави, в якому брали участь вихованці районного ЦДЮТ та учні загальноосвітніх шкіл з 5 по 11 грудня 2016 року з нагоди Дня Збройних Сил України.Тиждень проводився за ініціативи районної ради асоціації шкільних об’єднань дітей Васильківщини та ЦДЮТ.

В рамках тижня вихованці ЦДЮТ та учні шкіл району вітали воїнів військових частин ЗСУ, які дислокуються на території Васильківщини, проводили зустрічі з ветеранами Збройних Сил України та уроки мужності.

Вихованці народознавчо-фольклорного клубу «Джерельце» разом з батьками, які пройшли армійську службу, підготували та провели свято «Подорож шляхами мужності та слави», під час якого перегорнули сторінки історії ЗСУ з козацької доби до наших днів, провели конкурсну програму для хлопчиків, які продемонстрували свою готовність до захисту рідної Батьківщини.

 

Вихованці гуртка «Лідер клуб», хореографічної студії «Феєрія» та дитячого духового оркестру ЦДЮТ привітали зі святом працівників компанії «Рось-Авіа» та аеродрому «Київ – Південний». В цей день вони стали учасниками важливої події в житті компанії «Рось-Авіа» – урочистого відкриття музею історії української авіації та космонавтики та виставкової зали авто-мото техніки періоду Другої світової війни.

 

Протягом тижня в освітніх закладах району проходили благодійні акції по збору подарунків для дітей, що проживають в зоні АТО та виготовленню новорічно-різдвяних листівок і сувенірів для воїнів, які відстоюють незалежність нашої держави на Сході України.

 

Вихованці ЦДЮТ та школярі району щиро вірять, що їх маленькі подарунки принесуть радість і посмішки всім, хто отримає їх сердечні  вітання в День Святого Миколая та під час новорічно-різдвяних свят!

Переглядів: 527 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz