Вітаю Вас Гість | RSS
Середа
24.04.2024, 16:02

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Січень » 28 » Творчість юних – Васильківщині рідній!
13:41
Творчість юних – Васильківщині рідній!

28 січня 2017 року в Калинівському філіалі Васильківського районного центру дитячої  та юнацької творчості відбулася традиційна виставка, що проходила в рамках фестивалю обдарованих дітей «Таланти Васильківщини - 2017» та Всеукраїнських виставок-конкурсів учнівської творчості «Знай і люби свій край» і «Наш пошук і творчість тобі, Україно!».

У виставці взяли участь 184 юні умільці – вихованці ЦДЮТ та учні загальноосвітніх навчальних закладів району, які представили на розгляд компетентного журі 368 оригінальних виробів у 9 номінаціях, виготовлених у різноманітних техніках виконання.

Абсолютними переможцем виставки стала Янкевич Владислава – вихованка ЦДЮТ, учениця Путрівського НВК, яка посіла перші місця в трьох номінаціях: «художня вишивка», «бісероплетіння» та «моделювання та конструювання одягу».

Серед юних техніків і конструкторів переможцями стали: Кондрашов Ілля, Вернигора Дмитро – вихованці ЦДЮТ, а також Півень Вікторія та Каденко Дмитро – учні Путрівського НВК.

Найоригінальніші м’які іграшки були представлені на виставці вихованками ЦДЮТ, ученицями Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ст. Гудзовською Софією, Єфіменко Мариною та Єфіменко Аліною.

Вразили відвідувачів виставки роботи виконані в техніках паперопластики. В цій номінації кращими були Ілинич Назарій та Солдатова Вікторія (техніка – «кірігамі») – вихованці ЦДЮТ, учні Тростинського НВК, Савченко Анастасія (техніка – «витинання») – учениця Данилівської ЗОШ І-ІІІ ст., Струк Анжеліка, Шевчук Руслана, Кушніренко Аліна (техніки – «квілінг» та «трансформація паперу») – учениці Барахтівської ЗОШ, Калинівської ЗОШ №2 та та Гребінківської ЗОШ.

Традиції майстринь народної та художньої вишивки продовжують вихованка ЦДЮТ – Рученко Єлизавета, учениця Гребінківської ЗОШ -  Небесенко Анастасія, учениця Калинівської ЗОШ №2 – Фогаль Любов. Їх вироби також отримали найвищу оцінку журі.

Дуже популярними серед юних рукодільниць стали бісероплетіння та вишивка бісером. Це ще раз підтвердили Коваль Катерина – учениця Мар’янівської ЗОШ, Худобіна Анастасія – учениця Гребінківської ЗОШ, Чередніченко Надія – учениця Калинівської ЗОШ №2 та вихованці ЦДЮТ: Гончаренко Інна, Гончаренко Віктор, Калашнік Валерія, Микитюк Діана, Лизун Анастасія.

Найбільш широко були представлені на виставці художні сувеніри – з природного матеріалу,пластиліну, соломки, вироби з фуамірану, шкіри, глини. Перші місця в цій номінації посіли: Козленко Віолетта – учениця Саливінківської ЗОШ, Дубовик Тетяна – учениця Ксаверівської ЗОШ, Борисенко Даніїл – учень Малосолтанівської ЗОШ, Грись Катерина – учениця Іванковичівської ЗОШ , Луценко Руслан та Сидоренко Аліна – вихованці ЦДЮТ, учні Лосятинської ЗОШ.

Найкращі зразки одягу пошиті юними модельєрами та виконані в техніках художнього в’язання, гачком, спицями були представлені Фесун Тетяною, Данилейко Єлизаветою, Плоденко Катериною, Навроцькою Софією, Фердерер Ольгою – вихованками ЦДЮТ та Недашківською Анастасією, Ковбасюк Єлизаветою, Кип’ятковою Катериною, Олефір Анжелікою – ученицями Данилівської, Дослідницької, Саливінківської та Ксаверівської ЗОШ.

За рішенням журі  переможці та призери виставки рекомендовані до нагородження грамотами відділу освіти Васильківської райдержадміністрації, а їх вироби будуть представлені на обласних виставках науково-технічної творчості, початково-технічного моделювання та декоративно-ужиткового мистецтва, які будуть проводитися в другому півріччі 2016/17 н.р.

Переглядів: 647 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz