Вітаю Вас Гість | RSS
Субота
20.04.2024, 10:06

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 23 » Школярі Васильківщини – учасники обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України»
23:15
Школярі Васильківщини – учасники обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України»

20 листопада 2017 року на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України», присвячена Дню Гідності та Свободи.
Конференція проводиться з метою підведення підсумків обласної пошукової акції «Герої серед нас: сучасні захисники України», національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, розвитку у школярів творчих інтересів до краєзнавства та науково-дослідницької роботи.
Васильківщину на обласній конференції представляла делегація вихованців Васильківського районного ЦДЮТ та учнів загальноосвітніх навчальних закладів району. 
Щирі вітання нашим юним дослідникам і пошуковцям та їх керівникам, адже з конференції вони всі повернулися не тільки з сертифікатами учасників, а й з грамотами переможців і призерів: Чумак Еліна та Порхун Олександра (вихованки гуртка «Лідер-клуб» ЦДЮТ, учениці Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Шевченко К.Г.), Степура Людмила та Шамота Владислав (учні Мар’янівського НВК, керівник Мартич Л.В.), Кушніренко Аліна та Корнієнко Андрій (учні ОНЗ Гребінківський НВК, керівник Кушніренко О.В.) посіли перші місця в номінації «Пам’ятки Другої світової війни». Павленко Надія (учениця Погребівської філії Путрівського НВК, керівник Красніков В.К.) та Авакян Анна (учениця Яцьківського НВК, керівник Шатнюк К.М.) були нагороджені за другі місця в номінаціях «Доля переселенців» та «Революції Гідності присвячується». А учениці Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Харенко Яна, Кривуліна Юлія та Григор’єва Вікторія (керівник Шур Є.В.) та керівник гуртка «Лідер-клуб» ЦДЮТ Шевченко К.Г. отримали нагороди за треті місця в номінаціях відповідно «Сучасні захисники України» та «Виховуємо патріотів». 
Вітаємо переможців та призерів. Бажаємо успіхів у пошуково-дослідницькій діяльності, знову і знову відкривати нові сторінки літопису героїзму та мужності сучасних захисників Вітчизни.

Переглядів: 399 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz