Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
29.03.2024, 00:43

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 11 » Яскраві барви «Новорічної композиції»
14:37
Яскраві барви «Новорічної композиції»

Усі ми з нетерпінням чекаємо новорічних свят, намагаємось створити вдома і в своєму навчальному закладі атмосферу загадковості, чарівності, піднесеності.
Це з успіхом продемонстрували учасники традиційної районної новорічно-різдвяної виставки, яка відбулася в Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ і проводилась в рамках Всеукраїнської виставки-конкурсу «Новорічна композиція».
Мета виставки: пропаганда серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, залучення молодого покоління до процесу відтворення традиційного українського народного мистецтва. 
На виставці були представлені роботи, виконані вихованцями ЦДЮТ та учнями загальноосвітніх навчальних закладів району за номінаціями: «Стилізована ялинка», «Новорічний букет», «Новорічна композиція» «Новорічний вінок», «Сюжетна композиція», «Новорічна картина чи колаж», «Новорічний подарунок (новорічна форм-робота, норічна іграшка)» .
Для більшості конкурсних робіт характерна висока майстерність виконання, вміле використання народних та сучасних традицій. 
Виставка охоплює майже всі напрямки декоративно-ужиткового мистецтва: художню вишивку, м’яку іграшку, вироби з тіста, бісероплетіння, вироби з природних матеріалів, фітодизайн, колаж, в’язання спицями, гачком, тощо.

 

 

 

 
Журі підвело підсумки та визначило переможців і призерів виставки. Кращі роботи рекомендовано до участі в обласному етапі «Новорічної композиції».
Нехай новорічні свята принесуть радість і затишок у ваші домівки, подарують щастя, здоров’я та запас гарного настрою на цілий рік! А з результатами виставки можна ознайомитись в розділі "Інформаційний вісник"

Переглядів: 1046 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz