Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.2024, 23:55

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Мужності хоробрих – вклонімось доземно…
13:23
Мужності хоробрих – вклонімось доземно…

Спіткало Україну лихоліття,

Не оминуло жодного із нас.

В серці Європи, в ХХІ столітті

Рвуться снаряди, в полум’ї Донбас!

Тисячі листів, сотні віршованих рядків і малюнків – нехай не високопрофесійних і бездоганних, нехай з помилками, але від щирого серця, з надією і вірою, з гордістю і впевненістю в їх мужність і незламність – надіслали захисникам України діти Васильківщини.

З 27 вересня по 27 жовтня 2014 року в ЦДЮТ та загальноосвітніх навчальних закладах Васильківського району проходила патріотична акція «Діти Васильківщини – воїнам АТО».

За участю захисників Вітчизни, які в цей час перебували у відпустках, на лікуванні та реабілітації після поранень пройшли уроки мужності «Нашу Україну збережемо», «Історія мужності і звитяги».

Лідери учнівського самоврядування Великовільшанської ЗОШ І-ІІІ ст. організували зустріч з воїнами спецроти Київського козацького полку ім. Тараса Шевченка, які допомагали захищати  українські кордони  на пункті пропуску «Новоазовськ». Учні уважно слухали розповіді бійців, з цікавістю розглядали армійську аптечку, приміряли амуніцію, тримали в руках бойову зброю.

 

Ми вдячні тим, хто у лиху годину

Сміливо йде у бій у вирішальний час.

Солдати, знайте! Ненька Україна

І ми усі підтримуємо вас!

Ці слова з дитячого вірша стали лейтмотивом благодійних акцій, які провели діти Васильківщини в усіх навчальних закладах району.

Вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості організували патріотичний захід «Моя країна – Україна!» на центральному майдані смт Гребінки. Всі присутні стали учасниками акцій «Лист пораненому», «Голуб миру», «Дитячі малюнки –захисникам України»; провели аукціон дитячих виробів декоративно-ужиткового мистецтва, ярмарок сувенірів, виготовлених власними руками, конкурс дитячих малюнків на асфальті «Ми – за мир!», флеш-моб «Україно – єднайся!».

За період проведення акції «Діти Васильківщини – воїнам АТО» зібрані кошти в сумі 86500 гривень, які були спрямовані на підтримку воїнів АТО та їх сімей, на лікування поранених під час бойових дій.

Делегація учнів Мархалівської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідала поранених бійців в Головному військовому клінічному госпіталі та передала їм кошти на лікування.

Учні Ксаверівської, Яцьківської, Вільшансько-Новоселицької загальноосвітніх шкіл зібрали посилки з продуктами та теплими речами та передали їх через волонтерів для бійців АТО, зокрема батальйону «Айдар».

В АТО солдати – не прості захисники.

Це – гідні патріоти України!

Ми перед ними – вічні боржники.

Вони – за мир для кожної родини!

У розділі "Фотоальбоми" розміщено більше фотографії із проведення акції.

Переглядів: 785 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz