Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.2024, 20:12

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 18 » Пліч-о-пліч з воїнами АТО
16:14
Пліч-о-пліч з воїнами АТО

14 жовтня 2017 року в парковій зоні смт Калинівка Васильківського району відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

В рамках святкування за ініціативи Васильківського районного центру допомоги учасникам АТО, членам їх сімей та членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в проведенні антитерористичної операції (керівник центру – Артем Хасанов), за підтримки голови Васильківської районної державної адміністрації Одинця В.І. була проведена дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Загартовані». Проводив гру учасник АТО Ігор Чайковський.

В грі взяли участь 9 команд старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів району, вихованці гуртків спортивного туризму та козацько-лицарського виховання «Джура» Васильківського районного ЦДЮТ: "Калинівські козаки", "Дослідницькі соколята" та "Черкаські соколи". В складі збірних команд разом з школярами змагались також воїни АТО.

Програма змагань була насичена та різноманітна, спрямована на підготовку юнацтва до захисту Вітчизни. Вона включала в себе елементи цивільної оборони, тактичної медицини, вогневої та фізичної підготовки, а також смугу перешкод. В процесі гри команди взяли участь в квесті «Знайди прапор» та в змаганні «Засідка».

 

Керівники та вихованці гуртків ЦДЮТ організували змагання команд на етапі «Привал» (встановлення намету, розпалювання вогнища), а також провели майстер-класи для всіх бажаючих з техніки пішохідного туризму та в’язання туристичних вузлів.

В результаті напруженої емоційної боротьби перемогу здобула команда (рій "Дослідницькі соколята") учнів Дослідницької ЗОШ І-ІІІ ступенів – вихованці гуртка козацько-лицарського виховання «Джура», друге місце посіла команда Калиніської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 (рій "Калинівські козаки") . Всі команди були відзначені подяками, а школярі – учасники гри отримали від організаторів подарунки – сигнальні ліхтарики.

У змаганнях пліч-о-пліч з воїнами АТО гартувався характер учасників гри. Кожен мав можливість познайомитись з деякими видами озброєння сучасних Збройних сил України, повправлятися в збиранні-розбиранні автомату, виявити свій рівень готовності до захисту Вітчизни.

Переглядів: 526 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz