Вітаю Вас Гість | RSS
Четвер
28.03.2024, 12:45

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 6 » Партнерство та захист прав дітей - пріорітет районної ради "АШКо" дітей Васильківщини
17:53
Партнерство та захист прав дітей - пріорітет районної ради "АШКо" дітей Васильківщини

06 грудня 2016 року Глевахівська ЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно прийняла учасників засідання комісії партнерства, міжнародних відносин та захисту прав дітей районної ради "АШКо" дітей Васильківщини. Засідання було присвячене питанням партнерства та захисту прав дітей. З вітальними словами до учасників засідання звернулися Шевченко Лідія Василівна, директор Васильківського районного ЦДЮТ та Малюга Віктор Петрович, директор Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

 

 

Під час засідання було розглянуто основні аспекти організації партнерської роботи органів учнівського самоврядування та впровадження різноманітних спільних проектів. Ковтунович Оксана, голова учнівської організації "Нове покоління" Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів прозвітувала про участь у Всеукраїнському зборі лідерів учнівського самоврядування та представила діяльністю своєї організації та радіо "Glevaxasityschool". 

 

Гостем засідання був Лук`янченко Дмитро Валерійович, працівник відділу ювенальної превенції Васильківського відділу поліції, який ознайомив присутніх із основними нормами законодавства у сфері захисту прав дітей, розповів у яких випадках настає кримінальна відповідальність неповнолітніх та дав відповіді на запитання дітей та педагогів. 

Родзинкою засідання стало проведення правничого квесту "Конвенція ООН про права дитини" у рамках Всеукраїнського тижня права Красніковим Віталієм Костянтиновичем, методистом ЦДЮТ, координатором районної ради "АШКо" дітей Васильківщини та квест-інструкторами, учнями Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Під час квесту діти дізналися багато нового про свої права, змогли виконати різноманітні завдання та ще раз ознайомитися з текстом Конвенції ООН про права дитини.  

 

 

 

Паралельно із квестом відбувся круглий стіл координаторів учнівського самоврядування на тему "Ділові папери в роботі органів учнівського самоврядування дітей та учнівського молоді: реалії та перспективи їх удосконалення", який провела педагог-організатор Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Карпенко Олена Петрівна.

 

Дякуємо директору Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Малюзі В.П., педагогу-організатору Карпенко О.П. та учнівської організації "Нове покоління" за сприяння в організації засідання комісії. 

Переглядів: 591 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz