Вітаю Вас Гість | RSS
Вівторок
16.04.2024, 16:28

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 19 » Районна рада "АШкО" дітей Васильківщини - стартує 10-й рік роботи
20:05
Районна рада "АШкО" дітей Васильківщини - стартує 10-й рік роботи

19 вересня 2017 року в Калинівському філіалі Васильківського районного ЦДЮТ відбулося засідання ради лідерів районної ради "АШкО" дітей Васильківщини. На початку заходу діти-лідери та педагоги-координатори вшаували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні та Герої АТО.

На засіданні ради лідерів завітали почесні гості: голова Васильківської районної державної адміністрації Одинець Владислав Іванович, завідуюча сектором культури та туризму Васильківської райдержадміністрації Веретенник Світлана Миколаївна, директор Васильківського районного ЦДЮТ Шевченко Лідія Василівна.

У своєму виступі голова Васильківської районної державної адміністрації Одинець В.І. розповів присутнім про діяльність районної державної адміністрації та наголосив на важливості активної громадської позиції дітей-лідерів.

 

Завідуюча сектором культури та туризму Васильківської райдержадміністрації Веретенник С.М. представила основні напрямки роботи сектору та повідомила учасникам про конкурс "Туристична Васильківщина" присвячений до Дня туризму. Директор Васильківського районного ЦДЮТ Шевченко Л.В. привітали дітей-лідерів з 10-річчям ради дітей та окреслила основні напрямки співпраці ЦДЮТ та районної ради дітей.

 

Під час засідання було урочисто підписано Угоду про співпрацю між сектором культури та туризму Васильківської районної державної адміністрації та районною радою "АШКо" дітей Васильківщини - це один із кроків проведення спільних освітніх та культурних заходів району.

 

В.о. голови районної ради "АШкО" дітей Васильківщини Моторна Тетяна підвела підсумки роботи ради дітей за 2 останні навчальні роки та окреслила основні напрямки роботи комісій районної ради дітей на 2017/2018 навчальний рік. У своєму виступі методист Васильківського районного ЦДЮТ, координатор районної ради дітей Красніков В.К. повідомив присутніх про старт виборчої компанії керівного складу ради дітей та формат роботи у 2017/2018 навчальному році.

По завершенню офіційної частини було проведено дискусійний клуб "Діти-лідери на шляху до змін", під час якої було обговорено програму діяльності комісій, формат відзначення 10-річчя районної ради дітей, створення нової емблеми та гімну РРДВ та надано пропозиції до сесії районної ради "АШкО" дітей Васильківщини, щодо керівного складу комісій.

Плани складено, обов'язки розподілено. Починаємо працювати.

Переглядів: 553 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz