Вітаю Вас Гість | RSS
Четвер
25.04.2024, 23:13

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Травень » 5 » Таланти Васильківщини-2013
13:46
Таланти Васильківщини-2013
В рамках "Заходів щодо проведення у Васильківському районі Року дитячої творчості", за сприянням голови Васильківської РДА Сабадаша В.І. відбулося 25 квітня 2013 року відбулося заключне свято районного фестивалю обдарованих дітей "Таланти Васильківщини-2013".
В цей день для юних талантів Васильківщини гостинно відкрилися двері районного центру дитячої та юнацької творчості в смт. Калинівці.
Переможці та призери міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів та змагань, обласних олімпіад з базових дисциплін, лауреати районних мистецьких заходів, що проводилися в 2012-2013 навчальному році, зібрались в актовій залі, щоб поділитися своїми успіхами, почути щирі слова вітань від районної державної адміністрації та відділу освіти, а також, зазвичай, отримати нагороди і подарунки.
За дорученням голови Васильківської РДА Сабадаща В.І., учасників світа вітали: затсупник голови райдержадміністрації Лупич К.Ю. та начальник відділу освіти Гейко І.М.
Серед школярів, які на світі отримали премію від голови РДА:
  • вихованці зразкової театральної студії "Ассоль" ЦДЮТ, які посіли І місце на XVІІ Міжнародному фестивалі мистецтв "Співограй" в номінації "Театральні колективи", та стали володарями "Гран-прі" на ХІІ Всеукраїнському фестивалі аматорських театрів та цирку "Театральний форум" в номінації "Дитячі театральні колективи", керівник - Андрієнко Ірина Юріївна;
  • вихованці гуртка "Лідкр-клуб" ЦДЮТ, які стали призерами Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-вжиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край", переможцями обласного етапи Всеукраїнської історико-географічної експедиції "Історія міст і сіл України" та експедиції "Моя Батьківщина - Україна!", обласних конкурсів фотохудожників "Неосяжна моя, Україно!", "Моя, Україно!", керівник - Шевченко Катерина Григорівна;
  • Швидун Олеся - вихованка гуртка "Художній сувенір" ЦДЮТ переможець Всеукраїнської виставки-конкурсу "Український сувенір", керівник - Гашенко Олена Петрівна;
  • Кисельчук Владислав - вихованець гуртка "Технічне моделювання та конструювання", нагороджений диплом ІІ ступеня Всеукраїнської виставки "Наш пошук і творчість, тобі, Україно!" керівник - Руденок Юрій Федорович, а ще 25 обдарованих дітей - переможців та призерів обласних конкурсів та фестивалів.
Високих результаів досягли учні загальноосвітніх шкіл району - учасники олімпіад з базових дисциплін. В цей день, 22 з них - переможці та призери абласного етапу олімпіад - були нагороджені грамотами відділу освіти та грошовими преміями. Серед них:
  • Семенюк Дмитро, учень Мархалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - переможець Всеукраїнської та обласної олімпіади з біології;
  • Яцишин Євгеній, учень Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - призер обласних олімпіад з історії, російської мови, географії, правознавства, економіки;
  • Любченко Олександр, учень Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів - призер обласних олімпіад з історії та географії;
  • Кравцова Людмила, учениця Мархалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів - призер обласних олімпіад з обслуговуючої праці та образотворчого мистецтва та інші.
Грамотами та подарунками були відзначені 79 учнів загальноосвітніх шкіл району та вихованців ЦДЮТ, які у 2012-2013 навчальному році стали переможцями районного фестивалю "Таланти Васильківщини" в різних номінаціях. Серед них - Демчук Василь - володар "Гран-прі" районного фестивалю виконавців сучасної пісні "Калиновий дзвін". А ще на святі грамотами відділу освіти були нагороджені 36 педагогів, які підготували переможців районного фестивалю.
 





Переглядів: 1207 | Додав: name | Теги: талановиті діти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz