Вітаю Вас Гість | RSS
Середа
24.04.2024, 15:29

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Творчість юних – Васильківщині рідній!
16:37
Творчість юних – Васильківщині рідній!

30 січня 2016 року у Васильківському районному ЦДЮТ відбулася виставка дитячих робіт «Творчість юних – Васильківщині рідній!», яка проходила в рамках Всеукраїнських виставок-конкурсів: науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» та робіт вихованців гуртків початково-технічного моделювання.

У виставці взяли участь 183 школярі – вихованці творчих об’єднань ЦДЮТ та учні  загальноосвітніх закладів району, які представили на огляд журі та відвідувачів виставки понад 400 виробів, виконаних в різноманітних техніках. 

Серед робіт юних техніків високу оцінку отримали вироби: Панченка Василя, виконані в техніці «художнє випилювання»; судномоделіста Горбача Нікіти; юного майстра художнього випалювання Тонковида Ярослава.

 

Захоплено розглядали відвідувачі виставки роботи юних умільців, виконані в різних техніках художньої та народної вишивки: Григоренко Мирослави, Савченко Анастасії, Мороза Назарія.

 

 

Вражали своєю витонченістю та оригінальністю вироби з паперу в техніці «кірігамі» Кибукевича Артема, сувеніри з бісеру Гончаренко Інни та Кисіль Тетяни.

 

 

Різноманітні моделі одягу, вироби, виконані в техніках в’язання спицями та гачком, м’які іграшки представили на виставку: Ткачук Анастасія, Битько Анна, Фердерер Ольга, Овдієнко Олександра, Сідельнікова Світлана. Їх роботи відрізнялися ексклюзивністю та елегантністю.

 

Неповторні художні сувеніри: з природного матеріалу – Коломієць Каріни, зі стрічки та сутажу – Стрельцової Ярослави, з бісеру – Струк Анжеліки та багато інших цікавих робіт дали можливість відвідувачам виставки ще раз переконатися у високій майтерності їх авторів.

Журі відзначило творчий пошук юних умільців Васильківщини, їх прагнення власними руками творити самобутні і неповторні вироби, продовжуючи традиції народних умільців району.

Кращі роботи переможців районної виставки будуть представлені на обласних етапах Всеукраїнських виставок-конкурсів: науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» та робіт вихованців гуртків початково-технічного моделювання.

Переглядів: 613 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz