Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
26.04.2024, 01:01

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 15 » В об’єктиві юних натуралістів – раціональне природокористування
15:35
В об’єктиві юних натуралістів – раціональне природокористування

З метою формування в учнівської молоді екологічної культури засобами фото- та кіномистецтва, виховання любові до рідного краю, пошуку нових форм і методів природоохоронної та просвітницької діяльності у Васильківському районному ЦДЮТ відбувся районний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста». 
В ньому взяли участь юні екологи, кіно- та фотолюбителі – вихованці творчих об’єднань ЦДЮТ та учні закладів загальної середньої освіти району.
Тематику фестивалю у 2018 році визначив Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді: «Раціональне природокористування».
В роботах, представлених на розгляд журі, діти презентували власний досвід роботи на пришкільних ділянках та клумбах, розповідали про новітні методи та технології вирощування квітів та овочів на присадибних ділянках, пропагували власні проекти протидії забрудненню навколишнього середовища.
Переможцями, роботи яких рекомендовані до участі в обласному етапі фестивалю стали: Сиваненко Діана, учениця Дзвінківського НВК, з слайд-презентацією «Врятуємо світ разом», Чупрій Ангеліна, учениця Ксаверівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, з роботою «Вирощуємо квіти на шкільних клумбах», Ганіченко Катерина, учениця Гребінківської гімназії, з фільмом «Краса в твоїх руках» та Чумак Еліна, вихованка ЦДЮТ, з комплектом фотосвітлин на тему «Вирощування картоплі під соломою – це актуально!».
Вітаємо переможців та щиро дякуємо всім учасникам фестивалю, а також їх керівникам за пропаганду нових форм і методів природоохоронної діяльності та раціонального використання природних ресурсів рідного краю.

 

Переглядів: 486 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz