Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.2024, 22:48

КЗ ПО ГСР "Центр дитячо-юнацької-творчості"

Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Гра "Сокіл" Джура

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Січень » 25 » З покоління в покоління передай своє уміння
11:48
З покоління в покоління передай своє уміння

У Васильківському районному ЦДЮТ відкрилась виставка родинної творчості, присвячена Дню Соборності України – святу етнічної, духовної та територіальної єдності.

На виставці представлені роботи майстринь народних ремесел смт.Гребінок, членів їх родин, дітей та внуків – вихованців творчих об’єднань декоративно-вжиткового мистецтва ЦДЮТ.

Усіх, хто відвідує виставку, вражає розмаїття представлених на ній виробів. Відвідувачі захоплено зупиняються біля блузок та сорочок, картин,  виконаних в техніці «валяння» та художньої вишивки Альоною Артемівною Пльондер та її сином Артемом. Радують око предмети вжитку та сувеніри, виконані в техніці «де-купаж» Людмилою Володимирівною Ляхоцькою та Катериною Вікторівною Сєнік. Тетяна Валентинівна Лизун та її діти представили унікальні вироби, виконані в техніці «бісероплетіння». Міні-скульптури , картини, виконані в техніці «батик» пропонує для оглядачів виставки Світлана Вікторівна Круглик – керівник студії образотворчого мистецтва ЦДЮТ. Оригінальні сувеніри з соломки, виконані Оленою Петрівною Гашенко, плетені корзинки, шкатулки Людмили Павлівни Осіпенко – теж стали окрасою виставки.

 

 

Творче начало українців має глибоке коріння. З давніх-давен, з покоління в покоління зберігається і примножується в наших сім’ях скарбничка родинної творчості. Ми - унікальна нація щодо вміння бачити, творити красу і захоплюватись нею.

День Соборності України – одне з найважливіших національних свят українців.

І ми щиро віримо, що територіальна цілісність України, за яку боролися мільйони незламних героїв, за яку борються вірні сини України сьогодні на Сході держави, навіки залишиться непорушною.

В єдності дій та соборності душ ми зможемо досягти великої мети – побудувати економічно і духовно багату, вільну й демократичну Україну.        

 

Переглядів: 470 | Додав: name | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні посилання
 pedpresa.com

Захист прав дітей
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Архів записів

Васильківський районний центр дитячої та юнацької творчості © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz